Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

До відома депутатів Вільшанської селищної ради та жителів громади

Дата: 20.12.2021 14:59
Кількість переглядів: 359

В залі засідань Вільшанської селищної ради заплановано проведення:

22 грудня 2021 року о 10 годині – спільного засідання постійних комісій селищної ради;

24 грудня 2021 року о 10 годині – позачергової двадцять третьої сесії Вільшанської селищної ради восьмого скликання.

На розгляд виносяться основні питання:

1. Про припинення юридичної особи  Березобалківського закладу дошкільної освіти «Берізка» загального розвитку Вільшанської селищної ради Кіровоградської області шляхом приєднання.

2. Про припинення юридичної особи Добрівського закладу дошкільної освіти «Берізка» загального розвитку Вільшанської селищної ради Кіровоградської області шляхом приєднання.

3. Про припинення юридичної особи Березобалківського закладу дошкільної освіти «Сонечко» загального розвитку Вільшанської селищної ради Кіровоградської області шляхом приєднання.

4. Про припинення юридичної особи Йосипівського закладу дошкільної освіти «Яблунька» загального розвитку Вільшанської селищної ради Кіровоградської області шляхом приєднання.

5. Про припинення юридичної особи Йосипівського закладу дошкільної освіти «Колосок» загального розвитку Вільшанської селищної ради Кіровоградської області шляхом приєднання.

6. Про припинення юридичної особи Куцобалківського закладу дошкільної освіти «Зернятко» загального розвитку Вільшанської селищної ради Кіровоградської області шляхом приєднання.

7. Про припинення юридичної особи Осичківського закладу дошкільної освіти «Берізка» загального розвитку Вільшанської селищної ради Кіровоградської області шляхом приєднання.

8. Про припинення юридичної особи Йосипівського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів Вільшанської селищної ради Кіровоградської області  шляхом приєднання.

9. Про перейменування та реорганізацію закладів загальної середньої освіти

10. Про затвердження положень про філії та підрозділи дошкільної освіти

11. Про створення підрозділів дошкільної світи 

12. Про затвердження Статуту Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка Вільшанської селищної ради в новій редакції

13. Про затвердження Статуту Вільшанського ліцею Вільшанської селищної раду в новій редакції.

14. Про затвердження Статуту Добрянської гімназії Вільшанської селищної ради в новій редакції

15. Про затвердження Статуту Вільшанського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Колосок» Вільшанської селищної ради в новій редакції.

16. Про вилучення з користування земельних ділянок

17. Про дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність в межах та за межами с. Добрянка.

18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ПСП «Вільшанський комбікормовий завод».

19. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність в межах та за межами с. Йосипівка та Залізничне с. Березова Балка та Владиславка.

20. Про надання в оренду земельної Ділянки гр. Григор’євій К.О.

21. Про дозвіл на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

22. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність громадянам

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка)

24. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства, в межах та за межами с. Добрянка.  

25. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянок  у власність для ведення фермерського  господарства члену  ФГ «Добруджа».

26. Про дозвіл на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в межах та за межами с. Куца Балка

27.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

28. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства, для індивідуального садівництва.

29. Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

30. Різне.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь