Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Дякуємо благодійникам за допомогу!

Дата: 21.12.2021 13:34
Кількість переглядів: 479

Працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради та підопічні відділення соціальної допомоги вдома, щиро дякують Дмитру Володимировичу Кротику керівнику Благодійної Організації Благодійного Фонду «Уманський Центр Допомоги» за надану адресну гуманітарну допомогу , а саме: інвалідні коляски б/в, ходунки, шкільні портфелі б/в, одяг, постіль, взуття б/в та інше.

 Щиро дякуємо Вам і Вашим співробітникам за виявлену небайдужість і підтримку по відношенню до людей з інвалідністю, одиноким непрацездатним громадянам похилого віку, що потребують допомоги та сподіваємося Ваша підтримка допоможе, хоча б частково, мінімізувати складні життєві обставини. Благодійна допомога Територіальним центром передається безоплатно підопічним відділення соціальної допомоги вдома. Соціальні робітники доставили речі підопічним, які не мали змоги особисто прийти в Територіальний центр за станом здоров’я.

Ми цінуємо Ваше прагнення зробити непросте життя наших громадян більш захищеним. Ваша підтримка у цей нелегкий час дуже важлива! Ви є прикладом активної громадянської позиції для інших!

Бажаємо БО БФ “Уманський центр допомоги” подальшого благополуччя, успіхів у професійній діяльності та процвітання. Ще раз дякуємо за підтримку і сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

З повагою,

Директор Територіального

центру соціального обслуговування                       Валентина ГАЛУНГА

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь