Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулось позачергове планерне засідання селищної ради

Дата: 24.12.2021 14:56
Кількість переглядів: 395

24 грудня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася позачергова двадцять третя сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

У пленарному засіданні ради взяли участь 13 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, старости сіл, керівники відповідних структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради.

На розгляд було внесено 55 питань та питання Різне, за результатами розгляду прийнято 48 рішень. Зокрема: внесення змін по бюджету Вільшанської територіальної громади на 2021 рік та Комплексної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2021-2023 роки; затверджено Типову угоду про соціально-економічне партнерство; Статути Вільшанського ліцею, Березовобалківської та Добрянської гімназій та Положення про філії і підрозділи дошкільної освіти. Прийнято 30 рішень, що стосуються земельних питань.

 При голосуванні 1 проект рішення не набрав достатньої кількості голосів, 1- знято з розгляду на доопрацювання.

5 проектів рішень, з питань щодо затвердження проектів землеустрою та передачі земельних ділянок комунальної власності у приватну власність, відповідно до абзацу 2 пункту 2 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування України», на голосування не ставились, з причини недостатньої кількості присутніх депутатів селищної ради на пленарному засіданні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь