Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 29.12.2021 14:00
Кількість переглядів: 320

29 грудня 2021 року відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Вільшанської селищної ради, в якому взяв участь селищний голова Микола Паранчевський. Членами робочої групи розглянуто питання: «Про дотримання мінімальних гарантій при оплаті праці окремими підприємствами, установами та організаціями» та «Про підсумки роботи робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості у 2021 році».

Так, за 2021 рік робочою групою обстежено діяльність 102 суб′єктів господарювання та встановлено 10 фактів незадекларованої праці. Станом на 25 грудня 2021 року робочі місця зареєстровані відповідно до вимог чинного законодавства.

На засіданні заслухано керівників та бухгалтерів бюджетних та комунальних закладів Вільшанської селищної ради щодо дотримання ними мінімальних гарантій при оплаті праці.

За результатами засідання членам робочої групи рекомендовано продовжити обстеження  діяльності суб′єктів господарювання, вести широку роз′яснювальну роботу серед роботодавців щодо недопущення використання ними неоформлених працівників та виплати заробітної плати у розмірі не меншому за встановлений мінімальний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь