Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося пленарне засідання позачергової двадцять четвертої сесії селищної ради

Дата: 14.01.2022 15:20
Кількість переглядів: 272

14 січня 2022 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася позачергова двадцять четверта сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

У пленарному засіданні сесії ради взяли участь 17 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, старости сіл, керівники відповідних структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради.

На розгляд було внесено 23 питання та питання Різне. У результаті розгляду питань порядок денний був доповнений ще одним проектом рішення та затверджено всього 24 проекти рішення. Зокрема про:  затвердження Положення про старост та створення старостинських округів Вільшанської селищної громади; внесення змін до структури виконавчих органів ради та їх загальної чисельності, утворення виконавчих органів; затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Вільшанської територіальної громади; затвердження двох програм – Антикорупційної програми Вільшанської селищної ради та Програми зайнятості населення Вільшанської селищної ради на 2022 – 2023 роки; надання дозволу Комунальному підприємству «Комунальник» Вільшанської селищної ради на закупівлю транспортних засобів на умовах фінансового лізингу та доповнення видів його економічної діяльності; внесення змін до бюджету Вільшанської селищної територіальної громади; визначення балансоутримувачів та закріплення майна комунальної власності Вільшанської селищної територіальної громади за установами та організаціями; а також  13 рішень, що належать до земельних питань.

14 січня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуті питання:

  1. Про звіт директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради.
  2. Про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до селищної ради протягом 2021 року.
  3. Про організацію навчання керівного складу та фахівців з питань цивільного захисту селищної ради у 2022 році.
  4. Про видалення фаутних дерев на території кладовища у с. Дорожинка.
  5. Про видалення сухостійних, фаутних,  аварійних дерев та порослі на території центрального кладовища у смт Вільшанка.
  6. Про видалення дерев у смт Вільшанка у зв’язку з їх аварійним станом  та необхідністю відновлення світлового режиму у житлових приміщеннях.
  7. Про надання дозволу на вчинення нотаріальних дій.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення.

 

Офіційне оприлюднення прийнятих рішень ради та рішень Виконавчого комітету відбудеться відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом п’яти робочих днів з дня проведення пленарного засідання сесії ради та засідання Виконавчого комітету на офіційному вебсайті Вільшанської селищної  ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь