Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Керівники служби пробації та поліції підвели підсумки роботи за 2021 рік та обговорили план спільних заходів на 2022 рік.

Дата: 19.01.2022 10:17
Кількість переглядів: 350

            17 січня 2022 року  в приміщення СПД №1 (смт.Вільшанка) відбулась  робоча зустріч  начальника Голованівського районного сектору №4  філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області  підполковника внутрішньої служби  Ігоря  Кобізюка та начальника  СПД №1 смт. Вільшанка Голованівського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області  капітана поліції  Володимира Вільчинського.

           Під час  зустрічі було підведено підсумки спільної роботи служб щодо проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань не пов’язаних з позбавлення волі передбаченої наказом Міністерства Юстиції України №   № 272/5  від 29.01.2019 року «Про затвердження Порядку здійснення нагляду та проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

           За результатами зустрічі та з метою недопущення росту повторних кримінальних правопорушень  на території Вільшанської селищної ради,  було  прийнято рішення щодо посилення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі  на 2022 рік.

 

 

Ігор  Кобізюк

Голованівський  районний сектор №4

філії державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь