Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося спільне засідання постійних комісій

Дата: 27.01.2022 14:55
Кількість переглядів: 303

Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень (https://vilshsr.gov.ua/proekti-rishen-20-28-21-10-12-2020/), що виносяться на пленарне засідання селищної ради, 27 січня 2022 року відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради.

Членам постійних комісій на розгляд та обговорення запропоновано порядок денний, який містив 31 питання та питання Різне. Депутат селищної ради Галицький Л.П. вийшов з пропозицією доповнити порядок денний питанням «Про внесення змін до рішення селищної  ради від 24 грудня 2021 року № 622 «Про резервування земельної ділянки та погодження здійснення заходів щодо створення об’єкту природно-заповідного фонду на території Вільшанської селищної ради», обґрунтувавши причини внесення змін.

У підсумку, членами постійних комісій розглянуто та обговорено 32 питання порядку денного та питання Різне, в якому порушено питання щодо фінансування медичної галузі, організації дозвілля для молоді шкільного віку, освітлення вулиць смт Вільшанка та сіл Добрянка, Осички, вчасного подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2021 рік та звітів депутатів селищної ради.

За результатами роботи усі запропоновані проекти рішень, з урахуванням змін і доповнень, рекомендовано внести на розгляд позачергової двадцять п’ятої сесії селищної ради VIII скликання, яка відбудеться 28 січня 2022 року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь