Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Про опитування роботодавців

Дата: 03.02.2022 14:02
Кількість переглядів: 168

За результатами реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів обласним центром зайнятості підготовлено комплексний звіт “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей звіт складається з чотирьох розділів. Із загальною інформацією щодо першого розділу (статистичного) є можливість ознайомитись у попередньому матеріалі щодо проєкту  EU4Skills, розміщеному на нашій сторінці у Фейсбук (для спрощення пошуку можливо використання хештегів #служба_зайнятості #EU4Skills #ДСЗ).

Другий розділ проєкту висвітлює результати опитування роботодавців (ознайомитись з повним текстом розділу можливо переглянувши звіт у “хмарному” середовищі, з окремими елементами дослідження – шляхом перегляду матеріалів на вебсторінці Державного центру зайнятості (інформація про це розміщена на нашій сторінці 06.01.2022)).

У ході дослідження проведено опитування 916 роботодавців щодо професійної структури кадрів, поточних та перспективних потреб у працівниках – 58 великих, 250 середніх, 411 малих підприємств, 197 мікропідприємств та фізичних осіб-підприємців, що застосовують найману працю. Кількість робочих місць у опитаних роботодавців склала більше 68 тисяч (майже 40% від загальної кількості робочих місць в області).

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь