Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Про прийом на роботу працівників

Дата: 03.02.2022 14:19
Кількість переглядів: 162

У ході опитування роботодавців, яке було проведене влітку минулого року під час реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів, вивчалось питання прийому на роботу працівників (протягом 12 місяців, що передували опитуванню).

З числа опитаних роботодавців 69% приймали на роботу працівників. Найвища частка роботодавців, що приймали працівників, належить до галузей постачання електроенергії, газу (99% від числа всіх роботодавців галузі), добувної промисловості (98%), сільського господарства та транспорту (по 85%), переробної промисловості (81%), будівництва (80%).

Розглядаючи розподіл галузей, роботодавці яких приймали на роботу працівників, зазначаємо, що половина від числа всіх роботодавців відносяться до галузі сільського господарства (це пояснюється значною мірою впливом сезонності), 12% – до переробної промисловості, 7% – до постачання електроенергії, газу, 6% – до торгівлі.

Примітка. Відповідно до вимог законодавства роботодавці зобов’язані подавати до державної служби зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії) за формою звітності № 3-ПН (ознайомитись з формою звітності та порядком її подання можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості).

Детальніше за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/forma-zvitnosti-no-3-pn-informaciya-pro-popyt-na-robochu-sylu-vakansiyi-nakaz

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь