Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Робота з деклараційної кампанії у 2022 році

Дата: 04.02.2022 14:47
Кількість переглядів: 377

   Під керівництвом селищного голови Миколи Паранчевського 04 лютого 2022 року проведено робочу нараду з старостами старостинських округів, керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету, працівників відділу земельних відносин Виконавчого комітету та представників Голованівського відділу державної податкової служби щодо обговорення річного декларування доходів одноосібників за 2021 рік, які самостійно обробляють власні земельні ділянки на території громади.  

Селищний голова наголосив, що зростання благополуччя жителів громади залежить від рівня наповнення місцевого бюджету. Адже для того, щоб будувати якісні дороги, розвивати сучасну інфраструктуру, медицину та освіту необхідні кошти, які надходять саме від платників податків і у тому числі, левова частка яких надходять від тих, хто працює на землі і отримує від цього прибутки. Кожен повинен виконати свій обов’язок та сплатити податки, що визначені чинним законодавством.

Працівники ДПІ зазначили, що річну податкову декларацію про доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2022 року громадяни та самозайняті особи, які отримали доходи та з яких не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Акцентовано увагу на перехід  декларування в електронну систему документообігу. Також надано роз’яснення щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення в цьому напрямку протягом 2022 року.

За результатами наради доручено відділу земельних відносин Виконавчого комітету селищної ради та старостам старостинських округів провести інформаційну роботу серед населення щодо декларування доходів та здійснити облік земельних ділянок, що обробляються одноосібниками та земельних ділянок, які перейшли у приватну власність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь