Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Робота з деклараційної кампанії у 2022 році продовжується

Дата: 11.02.2022 14:56
Кількість переглядів: 277

Під керівництвом селищного голови Миколи Паранчевського 11 лютого 2022 року проведено робочу нараду з старостами старостинських округів, спеціалістами відділу земельних відносин, керівниками структурних підрозділів та працівниками Виконавчого комітету, представниками Голованівського відділу державної податкової служби щодо проведеної роботи за період 04.02.2022 – 11.02.2022 року з річного декларування доходів одноосібників за 2021 рік, які самостійно обробляють власні земельні ділянки на території громади.  

Старости старостинських округів прозвітували, що за період 04.02.2022 – 11.02.2022 року більша частина одноосібників ознайомлена про обов`язкове декларування доходів, шляхи та правила подачі декларацій. Питання, які виникали в процесі роботи з одноосібниками стосовно декларування доходів, старостами опрацьовано з працівниками місцевого відділу державної податкової служби. Для зручності, працівники відділу державної податкової служби нададуть правильно заповнений зразок декларації та сформують перелік обов`язкових документів для її подачі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь