Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вшанування пам`яті воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2022 15:43
Кількість переглядів: 249

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам'яті про події війни в Афганістані, день вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн.

Тож, сьогодні, з нагоди 33 річниці виводу військ з Афганістану, з метою вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям в смт Вільшанка відбувся мітинг.

У заході взяли участь селищний голова Микола Паранчевський, секретар селищної ради Сергій Пироженко, заступник селищного голови виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, працівники структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, учасники бойових дій на території інших держав, члени сімей загиблих воїнів-афганців, громада селища.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав, а також поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам загиблим в Афганістані.

Символічним на фоні останніх подій в Україні, став виступ жительки смт Вільшанка з декламацією вірша про дівчинку, яка втратила батька під час війни та зростала сиротою. Жінка звернулася до присутніх із побажанням мирного неба над головою, спокою в душі та в країні, щоб війна, яка на даний час триває на Сході України якнайшвидше закінчилася.

Пам’ятати про тих, хто сьогодні не з нами, віддати честь загиблим у страшних війнах – наш священний обов’язок.

Висловлюємо шану та повагу тим, хто продовжує й зараз миротворчу справу, захищаючи право кожного з нас на свободу та територіальну цілісність нашої держави.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь