Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося пленарне засідання позачергової двадцять шостої сесії селищної ради

Дата: 15.02.2022 15:47
Кількість переглядів: 381

15 лютого 2022 року о 14.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася позачергова двадцять шоста сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

У пленарному засіданні сесії ради взяли участь 18 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керівники відповідних структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради.

На розгляд внесено 2 нагальні питання «Про внесення змін до рішення селищної ради від 26.11.2021 року № 494 «Про програму економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2022 рік», «Про внесення змін до рішення селищної ради від 17.12.2021 року № 546 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної громади на 2022 рік» 11531000000 (код бюджету), які стосувалися виділення коштів на організацію та участь у заходах, пов'язаних з цивільним захистом, підготовкою і виконанням завдань для здійснення територіальної оборони, та питання Різне. За результатами розгляду дані проекти рішення отримали одноголосну підтримку депутатським корпусом.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь