Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Україна - Єдина! Єднання - незламна сила України!

Дата: 16.02.2022 11:21
Кількість переглядів: 390

Любіть Україну!

Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом!

Великий народе великої країни!

День єднання  — свято в Україні, встановлене 16 лютого 2022 року Указом Президента України. Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.

Свято встановлено в Україні з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Незалежно від віку, займаних посад, майнових статків, для пробудження національної свідомості та приналежності, з вірою в впевнене мирне завтра, жителі Вільшанської селищної територіальної громади із символічними синьо-жовтими стрічками та прапорцями зібралися на урочистий мітинг у центрі смт Вільшанка, щоб довести свою єдність та громадянську позицію.

Урочистості розпочалися із звучання (виконання) Державного Гімну України та з підняття Державного Прапора, ведучою зачитано текст звернення  Президента України щодо єдності українського суспільства.

«Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність», «Ми всі хочемо жити щасливо, а щастя любить сильних. Ми ніколи не вміли здаватися й не збираємося цього вчитися» - зазначив у своєму зверненні до народу президент України Володимир Зеленський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь