Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День матері

Дата: 06.05.2022 13:53
Кількість переглядів: 222

День матері цьогоріч відзначатимуть 8-го травня. Це світле, зворушливе свято, сповнене теплоти, безмежної доброти, ласки та турботи. Для кожної людини матір – це найцінніше в житті, адже все починається з мами. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

День матері міжнародне свято, яке покликане шанувати материнство, зв'язки матері та її дітей, а також показує особливий вплив матерів у суспільстві. В Україні до кожної жінки споконвіку відносилися як до берегині родинного вогнища, яка дарує тепло всій сім'ї, народжує та виховує майбутнє покоління нації. Невипадково від того, наскільки шанована в державі жінка, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства.

Дорогі та шановні матері, жінки, чиє покликання бути матір`ю! З нагоди вашого свята хочу висловити безмежну вдячність за подаровані життя, за безтурботне дитинство, за ніжність і турботу, за теплоту і ласку ваших рук, за недоспані ночі, за те, що робите все можливе, щоб ваші діти зростали в безпеці та щасливими, за ваші щоденні молитви, за те, що все для нас, а не для себе. І так усе життя. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Окремо хочу звернутися до матерів, чиї сини та дочки у цей нелегкий час стоять на захисті нашої України. Ви виховали справжніх патріотів своєї держави, привили любов до своєї землі. Я впевнений, що усі перемоги та здобутки у цій війні присвячуються і виборюються завдяки Вам!

Доземний уклін всім матерям та безмежне щире дякую!

 

З повагою, селищний голова              Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь