Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

8 та 9 травня – День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2022 11:15
Кількість переглядів: 327

З метою вшанування пам’яті загиблих воїнів у Другій світовій війні, сьогодні, 9 травня керівництвом селищної ради, в особі селищного голови Миколи Паранчевського, секретаря селищної ради Сергія Пироженко, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослава Мельника, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Надії Іванець до пам’ятників загиблих воїнів покладено квіти.

У Вільшанській селищній бібліотеці до Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відкрита книжкова виставка «Незгасити пам'яті вогонь», яка допоможе більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять загиблих у Другій світовій війні.

Наш святий обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, зробити все для того, щоби ніколи не перервався зв’язок поколінь. Подвиг героїв-переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи. Схилимо голови перед світлою пам’яттю героїв, які захищали рідну землю, віддамо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь