Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Інформуємо про надходження й використання гуманітарної допомоги від фізичних та юридичних осіб на потреби КНП «Вільшанська лікарня»

Дата: 19.05.2022 16:21
Кількість переглядів: 279

В цей тяжкий час, кожен українець робить все можливе аби наблизити нашу перемогу над ворогом. І не останнє місце в цій нашій нелегкій боротьбі займають волонтери, благодійники і прості пересічні громадяни країни. Окремі слова подяки хочеться вчергове сказати людям, які з перших днів війни не стояли осторонь та допомагали КНП «Вільшанська лікарня» не тільки медикаментами та перев’язувальними матеріалами, а й предметами довготривалого вжитку, продуктами харчування.

 

Протягом березня та квітня 2022 року КНП «Вільшанська лікарня» отримало гуманітарну допомогу від ОО Товариство Червоного Хреста (ч/з Михайлова О.П.), зокрема: медичну апаратуру на суму 339880,65 грн., медичні препарати, перев’язувальні матеріали, засоби індивідуального захисту в кількості – 82 один; аптечки для надзвичайних ситуацій – 4 шт; постільні комплекти – 50 шт; набори для гігієни – 59 один; Благодійний Фонд «Крила надії» (ч/з Михайлова О.П.) надав перев’язувальні матеріали, засоби індивідуального захисту, медикаменти  на суму 225218,48 грн.; Голованівська районна рада Кіровоградської області (ч/з Михайлова О.П.) – медикаменти в кількості - 29 один.; промислові товари – 242 кг.

 

В нашій громаді, як виявилось, кожен вболіває за країну та намагається допомогти;

-   Лук’янчук С.Ф. – пральна машинка «ВЕКО» - 6500,00 грн;

-   Виконавчий комітет Вільшанської селищної ради для хірургічного відділення медикаменти в кількості 159 один;

-   Сотолюк Ю.А. – пральна машинка «PRIME» - 3500,00 грн;

-   Шаповалова Н.К. – медичні препарати в кількості – 384 один; медичні препарати, перев’язувальні матеріали, засоби індивідуального захисту в кількості – 348 один;

-   Бублик Я.В. – перев’язувальні матеріали, засоби індивідуального захисту в кількості – 124 один., продукти харчування (тушка заморожена куряча) – 825 кг;

-   Жителі смт Вільшанка – засоби повсякденного побуту в кількості – 58 один.,  продукти харчування на суму 33472,00 грн;

-   Нездвецький В.Г. – медичні препарати, перев’язувальні матеріали, засоби індивідуального захисту, медінструментарій в кількості – 649 один.

 

Надані препарати, обладнання та медичні вироби підсили матеріальну базу закладу. Дякуємо за турботу, доброту ваших сердець, небайдужість, за те, що кожен з Вас не стоїть осторонь від проблем медицини!

 

 

 

            Директор                                                                        Нездвецький В.Г.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь