Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День Європи

Дата: 20.05.2022 13:50
Кількість переглядів: 235

Варто зазначити, що в Україні День Європи святкують щорічно кожної третьої суботи травня. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента “Про День Європи”. Цього року День Європи українці відзначатимуть 21 травня. В країнах Європейського Союзу його відзначають 9 травня. 

День Європи – це день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту, який в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, Європа починається у серці кожного українця.

Цього року через вторгнення російських військ на територію нашої держави ми доводимо, що ми не лише географічна частина Європи, ми її серце, яке стало на захист європейських, людських, демократичних цінностей та поглядів. Саме ми зараз доводимо, що вільна Україна – це вільна Європа. Саме ми зараз об`єднали не лише усі європейські держави, а і всі світові країни з Європою у боротьбі за утвердження добра, миру, любові та поваги до ближнього. Саме наш, український народ сьогодні є гордим представником європейської спільноти.

Я вітаю всіх громадян нашої країни зі святом. Всіх, хто визнає себе як частину квітучого європейського товариства, яке дарує надії та наділяє можливостями. Бажаю усім мирного неба над головою. З Днем Європи!

 

 

З повагою, селищний голова                            Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь