Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вільшанської селищної ради

Дата: 23.05.2022 15:29
Кількість переглядів: 243

Спочатку 2022 року до виконавчого комітету селищної (через відділ ЦНАП) надійшло 2825 заяви від громадян з питаннями різноманітного характеру, а саме: 468 – довідки про взяття на облік ВПО; 196 – щодо реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання та перебування фізичних осіб (у тому числі 156 довідок з реєстрації місця проживання); 730 -  з питань державної реєстрації права власності на нерухоме майно та їх обтяжень; 55 – з питань державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців; 827 – послуги Державного земельного кадастру (витяги з ДЗК, Державна реєстрація земельної ділянки, витяги з технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки тощо);  549 – суб’єктом надання яких є виконавчий комітет Вільшанської селищної ради та його структурні підрозділи (надання дозволу на розроблення проекту землеустрою - 352, затвердження проектів землеустрою - 171, надання земельних ділянок в оренду - 12, надання матеріальної допомоги на поховання - 9 послуг, уточнення поштової адреси – 1 послуга, дозвіл на відчуження майна – 2 послуги, дозвіл на вчинення правочину – 2 послуги тощо). 

         Також адміністраторами відділу «ЦНАП» виконавчого комітету Вільшанської селищної ради всі бажаючі можуть отримати консультації з різноманітних питань.

 

 

Начальник відділу «ЦНАП»                             Наталія КОЛОСОВСЬКА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь