Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

До відома

Дата: 25.05.2022 15:18
Кількість переглядів: 257

Для внутрішньо переміщених осіб, що прибувають у нашу громаду, власними силами КНП «Вільшанська лікарня» облаштовано гуртожиток в двоповерховій будівлі дитячого відділення, де вони проживатимуть тимчасово.

Зрозуміло, що на період проживання у гуртожитку  внутрішньо переміщеним особам Вільшанською селищною радою та Товариством Червоного Хреста України надаватиметься соціальна підтримка у вигляді надання гуманітарної, психологічної та правової допомоги, оформлення соціальних виплат для внутрішньо переміщених осіб.

В квітні – травні поточного року проведено капітальні ремонти двох одиниць санітарного транспорту. Проводиться облаштування та ремонт прозекторської, облаштування та прибирання території медичних підприємств.

Для покращення якості надання медичних послуг жителям громади та забезпечення кадровою комплектацією  місцевих закладів охорони здоров`я,  з березня 2022 року за рахунок внутрішньо переміщених осіб збільшено кількість медичного та іншого персоналу лікарні. Прийнято на роботу лікаря хірурга, медичну сестру, масажиста та інструктора з лікувальної фізкультури, а також робітника з прибирання території.

З першого червня планується прийняття на роботу лікаря паталогоанатома та психолога. Збільшення кількості медичного персоналу позитивно відображається на кількості та якості медичних послуг, що надаються медичними закладами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь