Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

В с. Дорожинка попрощалися із загиблим Героєм

Дата: 26.05.2022 13:46
Кількість переглядів: 314

Сьогодні 26 травня, під сумну мелодію військового оркестру та схиливши голови у жалобі, віддаючи честь воїнові Збройних сил України, проводжали в останню путь жителя с. Дорожинка, Героя – Теплицького Миколу Вікторовича.

Миколі Вікторовичу було 54 роки, коли доля присудила вирушити на фронт і боронити Україну від ворога. І він пішов, бо за його спиною залишилися батьки, які заслужили на спокійну старість, дружина, яка береже сімейний затишок і ростить синів, два сини, для яких батько був справжнім мужнім чоловіком,  взірцем для наслідування, сестра із сім`єю, для яких він був опорою.  Він не зміг не піти, але обіцяв обов’язково повернутися. І як справжній чоловік дотримав свого слова – він повернувся додому, але вже востаннє.

Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для інших виборює життя. Таким був і Микола Вікторович.  Він жив непримітно у мирному житті, а відійшов у дзвонах слави справжнім Героєм. Прекрасна людина, син, чоловік, батько, брат, надійний друг і вірний син України.

Неможливо підібрати слів, щоб висловити співчуття з приводу непоправної втрати людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги і шани. Ніщо не зменшить біль утрати для рідних та близьких загиблого. Нехай свічка пам`яті Героя горить вічно.

Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та жителів громади висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Вся Вільшанська громада сумує разом з Вами. Нехай Господь Бог допомагає Вам перенести важкий біль втрати рідної людини.

Вічна пам'ять загиблому Захиснику України!

Вічна слава Герою, земляку – Миколі Вікторовичу!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь