Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

В с. Дорожинка попрощалися із загиблим Героєм

Дата: 26.05.2022 13:46
Кількість переглядів: 340

Сьогодні 26 травня, під сумну мелодію військового оркестру та схиливши голови у жалобі, віддаючи честь воїнові Збройних сил України, проводжали в останню путь жителя с. Дорожинка, Героя – Теплицького Миколу Вікторовича.

Миколі Вікторовичу було 54 роки, коли доля присудила вирушити на фронт і боронити Україну від ворога. І він пішов, бо за його спиною залишилися батьки, які заслужили на спокійну старість, дружина, яка береже сімейний затишок і ростить синів, два сини, для яких батько був справжнім мужнім чоловіком,  взірцем для наслідування, сестра із сім`єю, для яких він був опорою.  Він не зміг не піти, але обіцяв обов’язково повернутися. І як справжній чоловік дотримав свого слова – він повернувся додому, але вже востаннє.

Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для інших виборює життя. Таким був і Микола Вікторович.  Він жив непримітно у мирному житті, а відійшов у дзвонах слави справжнім Героєм. Прекрасна людина, син, чоловік, батько, брат, надійний друг і вірний син України.

Неможливо підібрати слів, щоб висловити співчуття з приводу непоправної втрати людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги і шани. Ніщо не зменшить біль утрати для рідних та близьких загиблого. Нехай свічка пам`яті Героя горить вічно.

Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та жителів громади висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Вся Вільшанська громада сумує разом з Вами. Нехай Господь Бог допомагає Вам перенести важкий біль втрати рідної людини.

Вічна пам'ять загиблому Захиснику України!

Вічна слава Герою, земляку – Миколі Вікторовичу!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь