Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Любі наші діти!

Дата: 01.06.2022 09:55
Кількість переглядів: 142

Ви – найдорожчий скарб, радість і майбутнє нашої громади. Саме тому святий обов’язок родини, закладів освіти, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Вільшанська селищна рада багата на 1989 дитячих доль. 315 дітей – це вихованці 11 дошкільних закладів освіти, в 11 школах громади навчаються 981 учень. У Вільшанській громаді проживає 19 діток з інклюзією, які також не залишені поза увагою.

Вкрай необхідне позашкілля, адже маємо чимало дитячих талантів, яким потрібен поштовх для розвитку. Вільшанський центр дитячої та юнацької творчості Вільшанської селищної ради відвідують 540 вихованців за своїми вподобаннями. До майбутнього подолання вершин спортивної слави Вільшанська дитячо-юнацька спортивна школа Вільшанської селищної ради готує 124 хлопчиків та дівчаток Вільшанської громади, з яких 12 дітей відвідують настільний теніс, 18 волейбол, 48 футбол та 46 дітей відвідують байдарки і каное. Вільшанська дитяча школа мистецтв охоплює навчанням 114 учнів, які навчаються на: сольному співі – 12 учнів; грі на гітарі – 6; грі на скрипці – 6; грі на баяні – 5; грі на фортепіано – 26; хореографічному класі – 12;  художньому класі – 40. Робота наших позашкільних навчальних закладів неодноразово відзначалася нагородами місцевого, районного, обласного, державного, міжнародного рівнів та здобуттям призових місць наших вихованців.

Зігріти теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допомагає Служба у справах дітей виконавчого комітету селищної ради. На території Вільшанської громади проживає 15 дітей-сиріт та 21 дитина, позбавлена батьківського піклування. На обліку Служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради – 27 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, де батьки неналежним чином виконують свої обов’язки.

Шановні дорослі! Немає в світі більшого щастя, аніж посмішка дитини. Будьте уважні до продовження свого родинного дерева, огорніть любов’ю кожне дитяче серце і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть нашою гордістю.

В День захисту дітей бажаю дітям і дорослим чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах! Злагоди кожній дитині, кожній родині нашої громади! Миру і спокою в країні!

 

З вірою у найкраще дитинство своїх маленьких земляків,

                                                                            селищний голова Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь