Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Дитяча акція «Літо – 2022: разом до Перемоги!»

Дата: 01.06.2022 15:59
Кількість переглядів: 136

Першого літнього, сонячного дня біля селищної Публічної бібліотеки було гамірно та святково. На дитячу акцію «Літо – 2022: разом до Перемоги!» присвячену Дню захисту дітей «Хай буде дитинство щасливим моє і усіх дітей світу» зібралися дорогі гості: маленькі та дорослі, дошкільнята та  учні, тата та матусі, бабусі та дідусі, вчителі та внутрішньо переміщені особи.       

Гостинно зустрічав дітлахів та гостей селища яскраво прикрашений бібліотечний дворик  з книжковими виставками, казковими героями, іграми, тематичною фото зоною.

В гру-подорож до Країни Дитинства на чарівному потязі дітей запросили ведучі свята О. Журжер та Н. Пироженко. Учасники відвідали станції: «В гостях у казки» з чарівною казкаркою Л. Шевченко. Активними були на станції «Я люблю Україну» не лише діти, а й дорослі. Талановита майстриня, художниця, виклад образотворчого мистецтва О. Яковлева зі своїми помічниками малювали на щічках калину, прапор та герб України. Веселі руханки діти завзято  повторювали за юною бібліотекаркою, волонтером О. Михайловою на станції «Музична». Вправна та кмітлива бібліотекарка О. Шикіта зустрічала дітей на станції «Розваги». Гості свята стали учасниками естафети, енергійно та спритно виконували всі завдання. На кінцеву зупинку «Країна дитячих мрій» діти прибули в гарному настрої, а  зустрічала їх директорка храму книг І. Каліфорова. Всі діти хочуть жити в мирній Україні,  тому не випадково  вони всі малювали сонечко, прапор України та надписи: «Мир» та «Все буде Україна»!

Захід відбувся в піднесеному  настрої і завершився патріотичним флешмобом  «Мої щічки жовто-сині - ми за мир на Україні!»

Ми всі прагнемо МИРУ та віримо в ПЕРЕМОГУ!

Україна обов’язково буде мирною і щасливою державою.

Дякуємо всім учасникам заходу, волонтерам, вчителям Н. Забродиній, З. Сивак, Н. Чіпак та селищній раді за солодощі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь