Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбувся перший дитячий фестиваль мистецтв

Дата: 02.06.2022 13:16
Кількість переглядів: 509

Перший дитячий фестиваль мистецтв «Зоряна веселка» відбувся  1червня 2022 року у Вільшанському Центрі українсько-болгарської культури у рамках дитячої акції «Літо 2022: разом до Перемоги!» та з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей. 

Завданням фестивалю стало виявлення та підтримка талановитих дітей, розвиток навичок та здібностей дітей у різних жанрах аматорського мистецтва, виховання художнього смаку, підвищення виконавської майстерності, демонстрація творчих досягнень, формування у свідомості дітей моральних цінностей, притаманних українському народу. 

Учасників та гостей фестивалю привітала завідувач сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини Олена  Михайлова, яка побажала вдалого старту фестивалю та подякувала автору ідеї та ведучій свята - Світлані Трубачовій.

У «Зоряній веселці» взяли участь більше вісімдесяти юних талантів: учні Вільшанської дитячої школи мистецтв, аматори клубних закладів громади, просто талановиті діти. У фойє закладу  демонструвалася виставка робіт  учнів художнього класу Вільшанської дитячої школи мистецтв, викладача Яковлевої Ольги Яківни.

Програма тривала майже три години, проте і учасники і переповнена глядацька зала не помітили плину часу та отримали неабияке естетичне та духовне задоволення.

По закінченню концертної програми відбулася церемонія нагородження.  Дипломами та подяками Сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини Вільшанської селищної ради та Вільшанського Центру українсько-болгарської культури нагородженні викладачі та учні Вільшанської дитячої школи мистецтв, директори та аматори клубних закладів громади.

 Завдяки фінансовій підтримці депутатів Вільшанської селищної ради, підприємців Вільшанки та просто небайдужих людей всі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки, також морозивом пригощали усіх присутніх.

Свято вдалося! Довголіття тобі «Зоряна веселка»!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь