Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Допомагаємо нашим землякам…

Дата: 13.06.2022 17:05
Кількість переглядів: 250

Ви, мабуть, читали раніше допис від нашого активіста-волонтера Артема Лалаяна та селищної ради про збір гуманітарної допомоги, інструментів, ліків, медикаментів, засобів гігієни, продуктів харчування та благодійний внесків на придбання перерахованого вище для потреб наших земляків, воїнів, які захищають незалежність України та наш з Вами спокій.

Після відправки та підтвердження отримання захисниками основної частини засобів та інвентарю, надаємо короткий звіт про пророблену роботу.

Всього з бюджету селищної ради витрачено кошти в сумі 39 250 грн.

З них закуплено нові інструменти, інвентар, ліки та медикаменти на загальну суму 28 167 грн, а саме: електричний дриль, зварювальний апарат (інверторний), ємність для душа 2 шт., кусачки, сокири 5шт., плоскогубці 3 шт., лопата штикова 7 шт., лопата підборна 2 шт., пилки 2 шт., цвяхи та шурупи, газові горілки 4 шт. та 25 газових балончиків, пістолет для піни та піна монтажна 15 балонів, кабель мідний 100 м, вилки електричні 6 шт., розетки 6 шт., патрони для ламп 5 шт., лампочки лед 10 шт., вимикачі електричні 5 шт., шнур паракордовий товстий на вузький, мотузка 3 мотка, скотч армований та простий 14 шт., плівка та підложка утеплена по рулону,  мастило для бензопили, мультиметр, ізоляційна стрічка 3 шт., індикатор, викрутки 4 шт., стяжки монтажні 3 уп., ємність для душу 105 літрові 2 шт., степлер будівельний, мочалки 2 уп., робочі рукавички 48 пар, набір сверл та електроди.

Закуплено на суму 11 082,50 грн бандаж ізраїльський 31 шт., комплекти з медикаментами та ліками 31 шт. та інше.

Загальна сума коштів, які витрачено з благодійного рахунку 22 637 грн, за які придбано:

комплекти наколінників та налокітників тактичних 6 шт., бензогенератор 3 кВт., бензопила 2 шт. (одна залишилась в запасі для іншої групи воїнів), цеп до бензопили 2, напилок 2, дощовики 4 шт., пакети для сміття 6 упаковок.

Зібране працівниками селищної ради, бюджетних організацій, волонтерами та жителями громади:

Інструмент та інвентар: бігбеги, плівка для укриття (Жила В.О.), казан (Пироженко С.В.), лущильник, пилка дворучна, лопати, молоток, ножиці по металу, сірники, дощовик, шампунь, маскувальна сітка, ліхтарики 3 шт., каністри 10л. 2 шт., рукавиці 18 пар.

Засоби гігієни: мило, зубна паста, зубні щітки, серветки вологі, каністри під воду 20 літрові 5 шт., антисептик 3 уп., туалетний папір, миючий засіб, засіб для гоління і після гоління.

Продукти: тушковане м'ясо, паштет, вермішель, картопля, кава, чай, цукерки, чіпси, сир твердий, сало, смалець, олія 20 л., консерви, цукор, печиво, крупи, горох, вермішель «мівіна», вода мінеральна 3 уп., сушка фруктова.

Медичні аптечки американські кровоспинні 14 шт. люб’язно надані Цуркан Ганною Миколаївною.

Вільшанські волонтери  (ЦДЮТ) – сітка маскувальна 4 шт., продукти, засіб для розпалювання багаття, антисептик 4 кор., пакети для сміття 1 уп.

Волонтерка з м. Первомайськ Позняк Л.П.  надала тушковане м'ясо, ліки, засоби гігієни.

«Болгарка» і шуруповерт, олія 20л. надані Карамалаком Денисом.

Вермішель 50 кг. надано Радченком Олегом.

Дівчата з волонтерського активу с. Йосипівка надали мішок гречки, 30 кг круп в асортименті та б/в. 50-кілограмові мішки.

Крачковська Н.В., Жила В.О., Лукіянчук С.Ф., Бужан Н.В., Кірова Н.С., Пироженко С.В. та багато інших добрих людей відгукнулось щоб допомогти нашим захисникам (вибачте кого не згадали, нагадайте, ми обов’язково поправимо інформацію).

Жителями сіл Добре, Мала Вільшанка, Станкувате зібрано та передано благодійних внесків на суму більше 26,0 тис.грн.

Стеценко І.В., Яременко М.М., Зваричук О.Д. зібрали та додатково передали хлопцям ручні інструменти, кирки, ломи, лопати, скоби, сокири, пилки, інший інвентар, посуд, казани, триноги та продукти.

Окремо, за благодійні кошти працівників селищної ради, куплено та передано для потреб воїнів-захисників з сіл Вівсяники та Коритно-Забузьке ще дві бензопили, одна з них куплена за кошти селищного голови Паранчевського М.П.

Продовжується робота для забезпечення військовослужбовців, які перебувають на військових навчаннях. Вільшанським ліцеєм зібрано частину продуктів харчування, засоби гігієни.

Селищною радою закуповуються медикаменти та ізраїльські бандажі для потреб вказаних військовослужбовців.

Ще раз Дякуємо тим, хто відгукнувся! Працюємо на Перемогу! Разом ми Сила!


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь