Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Медичні працівники Вільшанщини приймали вітання з нагоди професійного свята

Дата: 17.06.2022 18:24
Кількість переглядів: 230

Традиційно у третю неділю червня своє професійне свято відзначають працівники медичної галузі. Бути медичним працівником – більше, ніж фах, це – високе почуття відповідальності, професіоналізм, доброта і бажання допомогти.

17 червня в Вільшанській дитячій школі мистецтв відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника, де з професійним святом медичних працівників привітав секретар селищної ради Сергій Пироженко, який в переддень професійного свята побажав благополуччя та наснаги, невтомності та оптимізму, внутрішнього комфорту та глибинного задоволення від нелегкої повсякденної праці та висловив подяку за врятовані життя та здоров’я тисяч пацієнтів.

До привітань свої колег приєдналися директор КНП «Вільшанська лікарня» селищної ради Валерій Нездвецький та завідуюча Вільшанською лікарською амбулаторією, лікар загальної практики – сімейної медицини КНП «Вільшанський центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради Вікторія Балєва.

Кращих медичних працівників відзначили грамотами за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, відданість справі та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Музичні вітання медикам дарували вихованці і випускники дитячої школи мистецтв, аматори Вільшанського Центру українсько-болгарської культури, Добрівського сільського будинку культури Світлана Березовська та Ольга Крейтор, старший викладач кафедри музичного мистецтва Миколаївської філії КНУКіМ Антон Ладний.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь