Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ВІЙНА І ШКОЛА: ЧИ БУДЕ РОЗПОЧАТО НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС З 01 ВЕРЕСНЯ

Дата: 22.06.2022 10:12
Кількість переглядів: 280

Останні роки освітянська галузь зазнає трансформацій та вимагає пристосування.

За період дії пандемії, викликаної розповсюдженням коронавируса SARS-CoV-2 було введено та втілено у життя таке поняття як дистанційне навчання. Вчителі, учні та, відповідно, батьки вчилися здобувати знання в нових умовах.

Війна змусила Уряд, освітніх управлінців, громадянське суспільство шукати оперативні рішення, як організовувати освітній процес дітям у місцях їх постійного проживання та місцях евакуації, коли завершувати навчальний рік, як оцінювати учнів та видавати документи про освіту, як забезпечити оплату праці працівникам закладів освіти, як здійснювати атестацію педагогічних працівників, як надавати психологічну підтримку дітям тощо. 

Наразі актуальним є питання відновлення навчально-виховного процесу з 01 вересня офлайн. Тому вже зараз на чолі з селищним головою Миколою Паранчевським за участю заступника начальника відділу цивільного захисту Голованівського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Ігоря Ралєва, начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, екології, природних ресурсів, благоустрою та надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету селищної ради Алли Свічкарьової, завідувача Сектору освіти селищної ради Віктора Драндалуша, головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, екології, природних ресурсів, благоустрою та надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету селищної ради Василя Гончарова та головного спеціаліста Вільшанського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Василя Вінницького визначено ряд завдань і заходів, реалізація яких націлена на безпечне очне навчання в школах.

Відповідно до розпорядження селищного голови на сьогодні вже розпочато комісійне обстеження приміщень для їх використання в якості укриттів. З керівниками закладів освіти вирішуються питання на предмет готовності систем оповіщення, шляхів евакуації та захисних споруд цивільного захисту, найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення.

Робота проводиться. Поставленні завдання Урядом, обласною та районною військовими адміністраціями на виконанні та на контролі особисто у селищного голови.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь