Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Здійснення публічних закупівель Виконавчим комітетом Вільшанської селищної ради

Дата: 22.06.2022 14:14
Кількість переглядів: 220

Виконавчим комітетом Вільшанської селищної ради протягом січня–травня 2022 року відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» та Постанови Кабінету Міністрів України від 28лютого 2022 року № 169 "Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану"  здійснено 112 закупівель товарів, робіт та послуг, а саме: офісне устаткування та приладдя; запасні частини до автомобілів; бензин та дизельне паливо; медичні препарати та матеріали; господарські товари; матеріали для покращення  та утримання  благоустрою на території Вільшанської територіальної громади; вугілля кам’яне; продукти харчування для внутрішньо переміщених осіб; послуги по впорядкуванню сміттєзвалища в смт Вільшанка; послуги з прибирання та обслуговування території (косіння трави, збирання сміття, догляд за клумбами та інше); проведені роботи з підключення електропостачання свердловини в с. Залізничне. Всього витрачено близько 2227000,00 грн. З них було оголошено 4 конкурентних процедури. Завдяки проведенню конкурентних процедур Виконавчому комітету  Вільшанської селищної ради вдалось досягнути значної економії коштів.

Відповідно до ст.10 Закону  України «Про публічні закупівлі» Замовник самостійно та безоплатно через авторизовані електронні майданчики оприлюднює в електронній системі закупівель у порядку, встановленому Уповноваженим органом та цим Законом, інформацію про закупівлю. Закупівля здійснюються відповідно до річного плану.

 Згідно Постанови Кабінету Міністрів від 28.02.2022 року №169 «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» оборонні та публічні закупівлі товарів, робіт і послуг здійснюються без застосування процедур закупівель та спрощених закупівель, визначених Законами України “Про публічні закупівлі” та “Про оборонні закупівлі”. Такі закупівлі не включаються до річного плану закупівель. За результатами їх здійснення в електронній системі закупівель замовник/державний замовник оприлюднює звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, договір про закупівлю та всі додатки до нього не пізніше, ніж через 20 днів з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях.

Отже, Виконавчий комітет Вільшанської селищної ради здійснює закупівлі відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» та на час дії воєнного стану Постанови Кабінету міністрів України № 169, керуючись такими принципами: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія коштів та  ефективність використання коштів; відкритість та прозорість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь