Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Привітаня з Днем молоді

Дата: 24.06.2022 15:37
Кількість переглядів: 264

В останню неділю червня традиційно приймають привітання молодь та люди, які за станом душі відчувають себе молодими. Зазвичай цей день проводять на природі, в компанії друзів, відпочиваючи. Але не цього року.

Сьогодні наша молодь, маючи чітку громадянську свідомість та почуття патріотизму, взяла на себе відповідальність та бореться за існування нашої країни, за наші життя та за наше майбутнє. На молодь завжди покладалися великі надії, будувалися плани та перспективи. І в цей нелегкий час для нашої країни та для кожного з нас наша молодь не лише виправдала всі наші сподівання, але найголовніше – вона викликала захоплення всього світу.

Сьогодні кожен з молодих людей крок за кроком здобуває перемогу для нашої держави на своєму фронті: значна частина, не знаючи приналежності до статі, боронить рубежі нашої держави, частина займається волонтерством, частина тримає інформаційний фронт, ще інші, які в силу своїх життєвих обставин перебувають за кордоном, скандують на площах європейських міст, організовують акції в підтримку України, роблять все можливе, аби привернути увагу світу до проблеми війни росії проти України та геноциду українського народу.

Наша Вільшанщина – це маленька частинка України, але не дивлячись на це, вона має багато талановитих, здібних, креативних, розумних, енергійних, яскравих, патріотичних,  молодих людей. Нам безумовно є чим пишатися, адже наші люди талановиті у всьому. Ми маємо значні здобутки у спорті. Неодноразово вихованці нашої Вільшанської дитячо-юнацької спортивної школи здобували призові місця в різних видах спорту та у спортивних змаганнях. Вихідці нашої дитячо-юнацької спортивної школи є призерами і міжнародного рівня.

Потрібно відзначити і здобутки молоді Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості, на базі якого зараз працюють волонтери спільно з вихованцями закладу та змогли залучити до роботи інших юнаків та дівчат. Зараз у Центрі творчо підходять до перемоги – плетуть сітки на передову лінію фронту, пакують продукти харчування, завантажують або розвантажують автомобілі з гуманітарною допомогою.

Наші мужні, незламні, сміливі, молоді захисники, які відклали свою молодість на потім і приближають день нашої Перемоги, захищають нас від російської орди! Ми не перестаємо вами пишатися та захоплюватися. Цінуємо ваш героїзм, який часто перебуває на межі зі смертю.

Ми віримо, що ми здобудемо Перемогу, і значний внесок буде зроблений саме завдяки молодому поколінню. Попереду у нашої юні ще багато завдань – відбудувати країну з руїн, відродити економіку держави та, найголовніше, продовжити життя у своїх дітях – маленьких українцях.

З Днем молоді, шановні юнаки та дівчата та ті, хто зміг зберегти весняне цвітіння душі!

 

Селищний голова                                                           Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь