Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулися урочисті заходи з відзначення Дня Конституції України

Дата: 28.06.2022 13:48
Кількість переглядів: 209

28 червня у глядацькій залі Вільшанського Центру українсько-болгарської культури відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України. У святкуванні взяли участь селищний голова Микола Паранчевський, секретар селищної ради Сергій Пироженко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Надія Іванець, працівники відділів та структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради, працівники установ та організацій селища.

День Конституції України – державне свято нашої держави. Святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році. Прийняття Основного Закону знаменувало остаточне завершення юридичного оформлення держави Україна, стало величним виявом волі українського народу жити у власній суверенній державі, визначило вектор цивілізаційного розвитку українського суспільства.

Вітаючи учасників зі святом, селищний голова Микола Паранчевський зазначив, що для української держави сьогодні особливе свято, адже саме цього дня ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили і сьогодні, коли наша держава знаходиться у стані війни з російським агресором, зміст Конституції України стає для кожного українця священним.

Також з нагоди відзначення чергової річниці Дня Конституції України селищний голова Микола Паранчевський вручив подяки та почесні грамоти кращим працівникам, які досягли значних здобутків у професійній діяльності в різних галузях нашої Вільшанської селищної територіальної громади.

На завершення свята присутніх порадували своїми артистичними талантами творчі колективи нашого краю.

У фойє закладу бажаючі змогли ознайомитися з персональною експозицією майстрів селищного осередку обласного творчого об`єднання «Дивосвіт» села Добре в рамках проекту «Мистецтво одного села».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь