Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Підсумки 2021/2022 навчального року

Дата: 30.06.2022 14:47
Кількість переглядів: 270

Усі випускники 9, 11 класів закладів загальної середньої освіти отримали випускні документи. Це стосується як внутрішньо переміщених осіб, так і учнів, які зараз знаходяться за межами України.

Загалом, цьогоріч 81 школяру нашої громади вручено свідоцтва про здобуття базової середньої освіти. Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти вручено 70 випускникам. Золотою медаллю за високі досягнення у навчанні нагороджено 4 учні, з яких 3 випускники Вільшанського ліцею – Балєву Наталію Ростиславівну, Михайлову Ярину Михайлівну, Федоренко Олександра Валерійовича та випускника Добрянської гімназії Кокула Олега Олеговича, срібною медаллю нагороджена 1 випускниця Добрянської гімназії Наврось Софія Миколаївна.

У зв’язку з воєнним станом учнів початкової та базової шкіл звільнили від державної підсумкової атестації. Зовнішнє незалежне оцінювання також скасовано, замість нього буде проведено національний мультипредметний тест з трьох предметів: української мови, математики та історії.

Тестування відбуватиметься в три сесії. Основна: 18 липня — 10 серпня; додаткова: 16 — 20 серпня; спеціальна: 12 — 16 вересня. Інформація про результати основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників основної сесії тестування до 12 серпня, додаткової сесії — до 21 серпня, спеціальної — до 19 вересня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь