Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Сьогодні, 08 липня відбулися засідання тридцять другої сесії Вільшанської селищної ради восьмого скликання та виконавчого комітету селищної ради

Дата: 08.07.2022 15:51
Кількість переглядів: 323

08 липня 2022 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася тридцять друга сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

На підставі статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною. У пленарному засіданні ради взяли участь 17 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами виконавчого комітету Надія Іванець, керівники відповідних структурних підрозділів, старости старостинських округів.

Відповідно до порядку денного сесії, на обговорення та затвердження виносилося 19 питань та питання Різне.

Питання, які передбачено порядком денним, на пленарному засіданні розглянуто. За результатами розгляду депутати прийняли 19 рішень. Зокрема про: засудження збройної агресії російської федерації проти України; хід виконання Програми селищної ради соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021 – 2023 роки протягом 2021 року та І півріччя 2022 року; хід виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей, молоді та сімей з дітьми, які проживають на території Вільшанської селищної ради, на 2021 – 2023 роки, протягом 2021 року та І півріччя 2022 року; списання транспортних засобів та нежитлової будівлі; прийняття в комунальну власність Вільшанської селищної територіальної громади комп’ютерного обладнання; передачу нежитлового приміщення в тимчасове користування; звіт про виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади за січень – червень 2022 року; внесення змін до бюджету Вільшанської селищної територіальної громади, зокрема перерозподіл коштів із непершочергових видатків на ремонт свердловини в смт Вільшанка в районі «Олешки» та на оплату проведення  робіт для надання статусу природно-заповідного урочища земельній ділянці у с. Добре під назвою «Джерело»; ряд земельних питань. В питанні Різне працівники місцевого відділення  АТ «Ощадбанк» презентували присутнім програми «Державні гранти», які націлені на реалізацію бізнес-планів  малого та середнього бізнесу.

08 липня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Вільшанської селищної ради, яке пройшло під  головуванням селищного голови Паранчевського Миколи Павловича.  

В засіданні взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Мельник Я.В. керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Іванець Н.О., члени виконавчого комітету та запрошені.

В ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема надано матеріальні допомоги громадянам, відповідно до затверджених програм соціального спрямування, проведено уточнення адресного господарства за заявами громадян та прийнято ряд рішень щодо документів, що містять службову інформацію в Вільшанській селищній раді та її Виконавчому комітеті.

З усіх питань прийнято відповідні рішення.

В питанні різне проведено аналіз забезпечення старостами старостинських округів благоустрою на підвідомчих територіях, моніторинг внутрішньо переміщених осіб та співпраці з Територіальним центром соціального обслуговування населення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь