Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Про заходи щодо забезпечення належного укриття учасників освітнього процесу у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій

Дата: 14.07.2022 09:41
Кількість переглядів: 264

Згідно з розпорядженням голови Кіровоградської обласної військової адміністрації від 14 червня 2022 року № 415-р «Про організацію укриття учасників освітнього процесу» та розпорядженням Вільшанського селищного голови від 15 червня 2022 року № 91 у громаді здійснюються заходи щодо забезпечення належного укриття учасників освітнього процесу у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з військовими діями, а саме:

з урахуванням наявних технічних засобів оповіщення створюються системи оповіщення для кожного окремого закладу освіти;

виконуються роботи по приведенню у готовність до використання за призначенням наявних захисних споруд цивільного захисту;

для забезпечення укриття персоналу та учнів закладів освіти, які не забезпечені захисними спорудами цивільного захисту, селищною комісією проведено огляди приміщень для їх використання в якості укриттів.

За результатами роботи комісії для забезпечення укриття персоналу та учнів закладів освіти селищної ради додатково визначено 18 приміщень, у яких будуть створені найпростіші укриття.

Зважаючи на обмеженість термінів по приведенню укриттів у готовність до використання до нового навчального року, відповідні роботи вже проводяться.

Для укриття персоналу та учнів закладів освіти виконуються роботи по приведенню у готовність до використання 28 укриттів різного типу, що забезпечить проведення очної форми навчання у майже всіх закладах освіти, за виключенням Станкуватського закладу дошкільної освіти, але можливі обмеження у кількості відвідувачів закладів дошкільної освіти або організація змішаної форми навчання у закладах загальної освіти в залежності від місткості укриття навчального закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь