Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

15 липня поточного року під головуванням секретаря селищної ради Сергія ПИРОЖЕНКО відбулася розширена нарада

Дата: 15.07.2022 14:56
Кількість переглядів: 346

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні», згідно з якою навчальний рік 2022/2023 у закладах загальної середньої освіти розпочнеться 1 вересня.

Попередньо Урядом прийнято ряд рішень і рекомендацій, які направлено на території для організації освітнього процесу офлайн.

Відповідно прийняті розпорядження і в Вільшанській селищній раді, які націлені на виконання заходів по організації укриття учасників освітнього процесу в захисних спорудах цивільного захисту та найпростіших укриттях під час сигналу «повітряна тривога»

Так, сьогодні 15 липня 2022 року, в черговий раз, відбулася нарада з керівниками закладів освіти, закладів позашкільної освіти, культури селищної територіальної громади за участю старост старостинських округів селищної ради, керівників і спеціалістів окремих структурних підрозділів Виконавчого комітету та виконавчих органів селищної ради, представників Голованівського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, Вільшанського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області з питань:

про план укриття у захисних спорудах цивільного захисту та найпростіших укриттях персоналу та учнів навчальних закладів Вільшанської селищної територіальної громади;

про хід виконання заходів із приведення укриттів, визначених для укриття персоналу та учнів навчальних закладів, у готовність до використання за призначенням.

Розглянуто питання щодо економії бюджетних коштiв, яке  порушено відділом фінансів та економічного розвитку селищної ради, враховуючи реальний стан виконання бюджету Вільшанської селищної територiальної громади у поточному перiодi 2022 року, надання державою податкових пiльг та зменшення обсягiв субвенцiй з державного i обласного бюджетiв.

Учасниками наради опрацьовано перелік укриттів в розрізі навчальних закладів. Керівники освітніх закладів надали інформацію про проведену роботу з підготовки укриттів до використання.

Також порушено питання щодо шляхів евакуації та вимог до їх оформлення, системи оповіщення; щорічних оглядів закладів освіти; підготовки до опалювального сезону; харчування.

За підсумками наради прийнято ряд рішень до виконання.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь