Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Про сприяння проведенню збиральних робіт урожаю 2022 року

Дата: 18.07.2022 13:39
Кількість переглядів: 318

З метою забезпечення своєчасного та якісного проведення робіт по збиранню зернових і зернобобових культур прийнято розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 10 червня 2022 року №399-р «Про підготовку та організацію проведення в області жнивної компанії 2022 року».

Відповідно до п.5 цього розпорядження Головне управління Національної поліції України в області, Кіровоградська обласна комендатура, районні військові адміністрації, органи місцевого самоврядування повинні сприяти безперешкодному переміщенню збиральної техніки та транспортних засобів, задіяних при збиранні сільськогосподарських культур, на дорогах загальнодержавного та місцевого значення.

Для забезпечення організованого процесу переміщення техніки на території громади, задіяних у роботі під час комендантської години, сільгоспвиробникам необхідно надати списки працівників  та транспортних засобів до Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради для подальшого затвердження та подання Головному управлінню Національної поліції України в області, Кіровоградській обласній комендатурі та на відповідні блокпости для організації безперешкодного проїзду.

Звертаємо увагу, що Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо здійснення функцій технічного регулювання у сфері агропромислового комплексу та машинобудування для агропромислового комплексу» від 31.05.2022 №2296-ІХ з 17.06.2022 дозволено рух (переміщення) сільськогосподарської техніки за межами населених пунктів, дорогами сіл, селищ, міст без обмеження за габаритами таких транспортних засобів. Переміщення повинно відбуватися в супроводі автомобіля прикриття суб’єкта господарювання. Така сільськогосподарська техніка та  автомобілі прикриття обладнуються проблисковими маячками оранжевого кольору без дозволу на їх встановлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь