Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 26.07.2022 15:22
Кількість переглядів: 198

26 липня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Вільшанської селищної ради, яке пройшло під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Мельника  Ярослава Вікторовича. 

  За результатами розгляду питань внесено зміни до показників бюджету   Вільшанської селищної територіальної громади на 2022 рік за рахунок перерозподілу видатків в межах загального обсягу бюджетних призначень головних розпорядників та до рішення Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради від 10.08.2021 року № 127 «Про створення постійно діючої  робочої групи з координації проведення робіт зі знищення карантинних рослин». 

   На виконання розпорядження начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації від 25 березня 2022 року № 177-р «Про деякі питання організації торгівлі алкогольними напоями у період дії воєнного стану» та  листа Кіровоградської військової адміністрації від 20.07.2022 року № 01-18/633/0.3, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку прийнято рішення «Про режим роботи суб’єктів підприємництва у сфері торгівлі та ресторанного господарства».

   Виконавчий комітет рекомендує суб’єктам підприємництва у сфері торгівлі та ресторанного господарства на період дії правового режиму воєнного стану скорегувати режим роботи закладів, з метою недопущення перебування відвідувачів закладів та їх працівників поза місцями проживання після настання комендантської години (з 23.00 год. до 05.00 год).

  Шановні мешканці Вільшанської територіальної громади! Закликаємо всіх дотримуватися режиму комендантської години. За наявності правових підстав особу, яка здійснила порушення режиму встановленої комендантської години, може бути затримано та притягнуто до адміністративної чи навіть кримінальної відповідальності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь