Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні жителі та гості Вільшанської селищної територіальної громади!

Дата: 28.07.2022 08:30
Кількість переглядів: 208

Відповідно до Указу Президента України від 24.08.2021 року № 423 «Про День Української Державності» цього року 28 липня ми вперше відзначаємо це державне свято і це невипадково, адже в цей день також українці відзначають День хрещення Київської Русі, який вважається початком творення української державності, що триває вже понад 1000 років.

Прийняттям християнства у 988 році князь Київський Володимир Великий засвідчив європейський цивілізаційний вибір нашої держави – Київської Русі, спадкоємицями якої є, зокрема, Галицько-Волинське князівство, Литовсько-Руська держава, Українська козацька держава (Гетьманщина), Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава, Карпатська Україна та сучасна Україна.

Свою державність дев`ятий рік Україна відстоює у війні, яку розв’язала проти неї росія. Вкотре наша країна доводить, що наш народ – це окрема нація зі своїми традиціями, культурою, історією, мовою, а наша держава Україна – це незалежна, суверенна, демократична країна з власною Конституцією. Але я вірю, що скоро жах війни закінчиться, Україна переможе і розквітне з новою силою.

Шановні жителі та гості Вільшанської селищної територіальної громади! З нагоди відзначення Дня Української Державності хочу побажати миру та найшвидшої нам ПЕРЕМОГИ. Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії та любові до рідної землі. Нехай рідні та близькі люди завжди будуть поруч, а кожен день супроводжується гарним настроєм та позитивними новинами. Бажаю щасливого, світлого, сповненого безмежних перспектив майбутнього у нашій сильній, незалежній, суверенній, демократичній державі Україні!  

Бережемо єдність. Працюємо на ПЕРЕМОГУ!

 

З повагою,

                      селищний голова                 Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь