Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новий патріотичний арт-об`єкт «Погляд у майбутнє» відкрито!

Дата: 29.07.2022 13:51
Кількість переглядів: 340

28 серпня 2022 року з нагоди відзначення Дня Української Державності в селі Йосипівка відкрито патріотичний арт-об`єкт «Погляд у майбутнє» в рамках обласного конкурсу на кращий арт-об`єкт в стилі «стріт-атр».

Біля сільського клубу зібралися йосипівчани та гості села. Всіх присутніх із державним святом привітав секретар Вільшанської селищної ради Сергій Пироженко, який розповів основні історичні засади державності України та наголосив на необхідності консолідації суспільства заради Великої Перемоги. Староста села Володимир Миколюк  у своїй промові згадав загиблих героїв-земляків Максюту Олександра та Феняка Володимира. Завідувач Сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини селищної ради Олена Михайлова відзначила активну роботу аматорів Йосипівського сільського клубу та нагородила Подяками Сектору авторів ідеї арт-об`єкту Двуйло Інесу та Кагарлик Наталію, які і створили дану композицію.

Свої творчі вітання глядачам подарували Кагарлик Тимур, Петрова Тетяна, вокальний гурт «Перлина» Йосипівського СК, солістка Красота-Баранська Зоряна Доожинського СБК, Трубачові Світлана, Дмитро та Євген із Вільшанського Центру українсько-болгарської культури.

Свято вдалося!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь