Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На Кіровоградщині є потреба в слюсарях

Дата: 01.08.2022 10:26
Кількість переглядів: 116

Ви слюсар за освітою? Для вас є робота. У центрах зайнятості та філіях зареєстровані майже 40 вакансій для слюсарів різних профілів, яким роботодавці пропонують заробітну плату від 6500 до 14 000 гривень.

Зокрема, слюсар аварійно-відновлювальних робіт, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка), слюсар з механоскладальних робіт, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар з ремонту рухомого складу, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, слюсар-ремонтник та слюсар-сантехнік.

Тож, якщо ви перебуваєте у пошуку роботи і  маєте намір її шукати разом зі службою зайнятості, звертайтеся до центрів зайнятості, де такі вакансії зареєстровані. Зокрема у Кіровоградському та Олександрійському міськрайонних центрах зайнятості, Світловодській і Знам’янській міськрайонних, Благовіщенській, Добровеличківській, Новомиргородській, Новоукраїнській районних філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості.

З іншими наявними вакансіями можна ознайомитися  за посиланням: https://is.gd/LQ66ql або у чат-боті Telegram-каналу державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot, де, послідовно обравши розділи: громадянам – пошук роботи, ви тепер можете самостійно оформити підписку на останні вакансії за регіоном або галуззю.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь