Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відділ соціального захисту населення інформує

Дата: 04.08.2022 14:50
Кількість переглядів: 239

Не дивлячись на значний об’єм роботи, який додався внаслідок внутрішньої міграції населення через бойові дії, Відділ соціального захисту населення Виконавчого комітету селищної ради продовжує якісно надавати послуги як і внутрішньо переміщеним особам, так і громадянам пільгових категорій.

Протягом липня 2022 року Відділом соціального захисту населення Виконавчого комітету селищної ради прийнято 187 заяв від громадян, з них: на субсидії – 25; на пільги – 5; на допомогу – 45; на соціальні послуги – 5; на виплату новозареєстованим ВПО – 21; на забезпечення технічними засобами реабілітації – 10; на видачу гуманітарної допомоги – 61, на основі яких прийнято  відповідні рішення; на отримання та продовження посвідчень багатодітним родинам – 6; на видачу та продовження посвідчень як отримувачі соціальної допомоги – 5.

Підготовлено два проекти рішення на розгляд Виконавчого комітету селищної ради відповідно до 2 заяв на виплату матеріальної допомоги та 2 заяв на виплату поховання батькам загиблих.

За липень Відділом соціального захисту населення Виконавчого комітету селищної ради видано 54 довідки про склад сім′ї; 176 повідомлень про призначення субсидії та державних соціальних допомог. Відповідно до поданих заяв громадян щодо оформлення соціальних допомог, житлових субсидій, пільг обстежено матеріально-побутові умови проживання заявників, за результатами яких оформлено 4 акти. Надано консультацій 249 особам та 458 особам в телефонному режимі стосовно оформлення різного виду соціальних допомог, житлових субсидій, пільг.

Постійно здійснюється наповнення бази «СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА», в якій на липень зареєстровано 96 осіб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь