Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

В с. Дорожинка попрощалися із загиблим 48-річним військовослужбовцем Чорапом Григорієм Дмитровичем

Дата: 19.08.2022 13:49
Кількість переглядів: 329

Сьогодні 19 серпня до рідної хати прийшли рідні та близькі, друзі та односельчани, небайдужі жителі Вільшанської громади, аби провести в останню путь та віддати шану загиблому військовослужбовцю Чорапу Григорію Дмитровичу.

Григорій Дмитрович народився 07 лютого 1974 року в колишній Молдавській Радянській Соціалістичній Республіці. Але дорога життя ще в юності привела його в Україну в с. Дорожинка, де він проживав, працював,  облаштовував свій побут, знайшов друзів, створив сім`ю. До нього завжди зверталися односельці, коли потрібно було допомогти або зробити якусь роботу і він завжди йшов всім на зустріч.

08 червня 2022 року Четвертим відділом Голованівського РТЦК та СП Григорія Дмитровича мобілізовано для проходження військової служби, яку за розподілом  проходив у стрілецькій роті. А вже 14 серпня 2022 року під час захисту нашої Батьківщини від військової агресії російської федерації на Донеччині його життя обірвалося.

Світлі люди народжуються на Україні. Світлих людей безжально вбиває ворог, виправдовуючись війною. Але такі люди покидають цей світ лише фізично, а те добро, яке вони творили за життя, залишається наступникам. Пам'ять про них продовжує жити в серцях нащадків.

Григорій Дмитрович був світлою та хороброю людиною, яка неодноразово мужньо дивилася в очі війни та приймала всі її виклики. Війна – це завжди погано, це смерть, розруха, сирітство, сльози та страх. Але саме війна загартувала його характер та мимовільно зробила із Григорія Дмитровича Героя.

Від імені жителів Вільшанської громади, виконавчого комітету селищної ради та депутатського корпусу в цей гіркий час висловлюємо щирі співчуття матері, усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя – Григорія Дмитровича.

Розділяємо ваш біль від непоправної втрати. Вічна пам'ять і слава українському воїну, який захищав Україну!

Він слугуватиме взірцем патріотизму й мужності всім, хто не байдужий до долі рідного краю.

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь