Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Підтримано ініціативу депутата селищної ради Оксани Швець

Дата: 22.08.2022 15:31
Кількість переглядів: 299

Все більш в селах стає поширеною тенденція створення та облаштування приміщень для використання їх жителями з метою проведення бенкетів, поминальних обідів, а тепер ще і як місць збору для здійснення волонтерської діяльності. Тому ініціативними жителями с. Калмазове за участю депутата селищної ради Оксани Швець відремонтовано приміщення харчоблоку та їдальні Калмазівської філії Вільшанського ліцею селищної ради, яке давно не використовується закладом освіти за призначенням та просто пустує.

Ініціативу калмазівчан підтримали селищний голова Микола Павлович Паранчевський та керівник ПСП «Південне» Жила В`ячеслав Олександрович. Миколою Павловичем закуплено шифер та оплачено роботу із перекриття даху даного приміщення. Також ним надано листи ДСП для підбиття стелі та кошти на інші потреби. Загальна сума фінансової підтримки становила 21,5 тис грн.

В`ячеслав Олександрович надав 22 000 грн, що дало змогу закупити два металопластикові вікна та двері. Ще частину коштів на проведення поточних ремонтних робіт та на витратні матеріали зібрано жителями села самостійно.

Ремонтні роботи в приміщеннях жителі проводили власними силами: встановили металопластикові двері та вікна, шпаклювали та фарбували стіни та стелю,  налагодили пічне опалення, встановили димар, замінили труби водогінної мережі та підключили раковину, привели в належний стан прилеглу територію.

За домовленістю калмазівчан приміщення функціонуватиме насамперед для здійснення волонтерської діяльності, а за потреби кожен із селян може використати його для проведення бенкету або поминального обіду.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь