Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

«Джура» була, є і буде

Дата: 30.08.2022 09:56
Кількість переглядів: 260

З 17 по 25 серпня у сонячному Закарпатті відбувся ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У ІІІ етапі гри взяли участь рої з м. Києва та 14 областей України, а саме з Вінницької, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Харківської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької. Нашу Кіровоградську область представляли дві команди Вільшанської громади старша "Вільшанські бджоли" (смт Вільшанка), та середня "Козаченьки" (с. Йосипівка) керівник Трешко Тетяна Юріївна.

9 днів майже 170 дітей займалися військовими вишколами з тактичної підготовки, стрільби, метання гранати, тактичної медицини, стройової підготовки. Джури пройшли туристсько-спортивну смугу перешкод, брали участь у творчо-інтелектуальних конкурсах, творчих майстернях, отримували навики спортивного орієнтування під час радіальних туристських походів. Під час екскурсій містами Закарпаття вони знайомились з історією визвольної боротьби українського народу. Учасники гри Джура продемонстрували свою винахідливість, креативність, творчу майстерність, фізичну та військову підготовку. Діти з користю провели час у таборі,  відпочивали, навчалися та знайшли друзів з різних куточків України.

Всі учасники гри отримали дипломи та подяки Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та подарунки.

Дякуємо мужнім батькам, які в цей непростий час дали згоду на участь дітей у грі. Дякуємо відповідальним педагогам, які готували, тренували та супроводжували своїх вихованців. Окремо хочемо подякувати таборовій старшині, тренерам-інструкторам, які невтомно працювали і віддали частинку себе дітям.

З нетерпінням чекаємо на зустріч у наступному році! Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь