Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Питання сплати податків тримається на контролі

Дата: 31.08.2022 16:08
Кількість переглядів: 188

Сьогодні, 31 серпня 2022 року селищний голова Паранчевський Микола Павлович провів нараду з старостами старостинських округів, землевпорядниками, керівниками виконавчих органів селищної ради, за участю представників місцевої податкової інспекції з питання щодо стану надходження до бюджету громади податку на доходи фізичних осіб, що сплачуються фізичними особами за результатами річного декларування та  земельного податку.

Микола Павлович наголосив, що в зв’язку із введенням воєнного стану на території України  вкрай гостро стоїть питання наповнення дохідної частини місцевого бюджету. Одним із найголовніших завдань, яке стоїть перед виконавчими органами селищної ради на сьогодні було і залишається стабільність та повнота надходжень до місцевого бюджету. Враховуючи реальний стан виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади у поточному перiодi 2022 року, надання державою податкових пiльг та зменшення обсягiв субвенцiй з державного i обласного бюджетiв та з метою недопущення виникнення заборгованості зі сплати податків, наповнення дохідної частини бюджету є пріоритетним напрямом роботи  не  лише  місцевого самоврядування, а й податкових органів на місцях.

За результатами наради старостам старостинських округів, з метою підтримки благополуччя жителів громади, стабільності рівня життя громадян та недопущення виникнення заборгованості по сплаті податків і зборів,  доручено активізувати роботу із землекористувачами по сплаті податку на доходи фізичних осіб, що сплачуються фізичними особами за результатами річного декларування та земельного податку.

Податківцям рекомендовано спільно з виконавчими органами селищної ради вживати всі заходи стосовно підвищення стану розрахунків по задекларованих податках і зборах та погашення наявної заборгованості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь