Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні педагоги, учні, батьки!

Дата: 01.09.2022 07:57
Кількість переглядів: 228

Для кожного з нас 1 вересня – це особлива дата. Це свято – День знань, однаково хвилюючий і незабутній, зі святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником. 1 вересня розпочинається новий навчальний рік – хтось вперше у своєму житті сяде за парти, а для когось цей рік стане випускним.

Для дітей це новий етап в житті, для педагогів – початок активної роботи та втілення інноваційних підходів та ідей, використання сучасних технологій, а батьки ж, своєю чергою, стануть зв’язуючим містком між учнем та вчителем, допомагаючи дитині краще засвоїти матеріал та даючи зворотний зв’язок педагогу. І лише налагоджена робота, повага один до одного усіх учасників процесу дадуть позитивний результат.

Новий 2022 – 2023 навчальний рік несхожий на інші. Несхожий тим, що він розпочинається в умовах воєнного стану, під звуки сирен, а для когось, через зруйновану будівлю школи чи окупацію, взагалі не розпочнеться.  Але не дивлячись на всі перепони та виклики, які ставить перед нами життя, ми повинні об`єднатися за ради наших дітей та за ради спільної мети – виховання розумних, освічених дітей, які у майбутньому здобудуть професію та працюватимуть на розквіт української держави.

Дорогі учні! У школі перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

Шановні батьки! На Ваші плечі покладено обов`язок допомогти, підтримати, підказати, адже навчання та виховання дітей не закінчується в стінах школи. Тому хочу побажати Вам витримки, сил та терпіння, бути достойним прикладом для наслідування.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми з ними знаннями, любов'ю та теплом. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

 

З повагою,

           селищний голова                             Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь