Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Оновлено Центр українсько-болгарської культури

Дата: 01.09.2022 14:43
Кількість переглядів: 286

Вільшанський Центр українсько-болгарської культури є візитівкою закладів культури Вільшанської громади. На його базі працюють шість колективів, які носять почесне звання «Народний аматорський», та проводяться заходи по відзначенню державних, професійних, календарних свят. З початку російської агресії проводяться акції на підтримку Збройних Сил України.

Останні роки велася кропітка робота щодо проведення капітального ремонту приміщення за рахунок залучення державної субвенції.  За рахунок коштів місцевого бюджету було виготовлено проектно-кошторисну документацію, загальна сума по проекту складала близько 12 млн. грн. Нажаль війна завадила цьому процесу і тому було прийнято рішення про фінансування найнеобхідніших робіт за рахунок селищного бюджету на загальну суму близько 200 тис. грн.

За короткий час здійснено заміну дверних блоків та вікон, проведено ремонт фойє, коридорів, частково проведено зовнішній ремонт. Працівники Центру активно долучилися до роботи та власними силами зробили ремонти робочих кабінетів та кабінетів гурткової роботи.   

Тож сьогодні, 01 вересня 2022 року, за підсумками роботи, селищний голова Микола Паранчевський спільно з начальником Державної казначейської служби України у Вільшанському районі Ларисою Мосінзовою, начальником Сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини селищної ради Оленою Михайловою відвідали Центр, оглянули відремонтовані кімнати та поспілкувалися з його працівниками.

Посадовці обмінялися думками з приводу перспективи продовження проведення ремонтних робіт. Микола Павлович окреслив примірний план дій відносно Центру та пообіцяв, що зі свого боку вживатиме всі можливі заходи для наближення до звершення реалізації проєкту.

А наразі, нехай лише частково, але оновлений Центр українсько-болгарської культури чекає своїх відвідувачів!

Разом до Перемоги! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь