Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

«Як створити резюме?» — питання, яке хвилює шукачів роботи

Дата: 12.09.2022 14:17
Кількість переглядів: 91

Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. У ньому потенційний роботодавець може знайти найбільш важливі для себе факти про вас, в основному пов'язані із досвідом роботи, навичками і знаннями.

«Сьогодні для всіх очевидно, що пошук роботи буде малорезультативним без грамотно складеного резюме. Що потрібно для того, аби зацікавити  рекрутера своєю кандидатурою? Для початку необхідно ознайомитися з основними аспектами – видами, структурою та технікою підготовки резюме. Це ми з вами сьогодні і будемо опановувати», - із цих слів фахівець Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості розпочала тренінг з техніки пошуку роботи «Підготовка резюме».

Захід організовано для студентської молоді з числа внутрішньо переміщених у рамках дитячої акції «Літо – 2022: разом до Перемоги!». 

Так, присутні формували практичні навички написання резюме і ефективного його використання у пошуку роботи.

Крім цього, фахівці служби зайнятості надали декілька порад щодо наповнення інформацією резюме, що сприятиме успішному працевлаштуванню. Наприкінці тренінгу студенти були задоволені, оскільки отримали відповіді на уточнюючі питання щодо змісту резюме.

Ви ще не знаєте, яку професію обрати або ж не можете опанувати нову спеціальність? Фахівці Державної служби зайнятості допоможуть вам. Звертайтеся до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості або за телефонами, що вказані тут https://cutt.ly/eKruj8L.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь