Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Питання – відповіді За яким принципом приймається позитивне рішення щодо надання мікрогранту?

Дата: 12.09.2022 14:37
Кількість переглядів: 102

Нагадаємо, рішення про надання мікрогранту приймається Державним центром зайнятості. Це визначено Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 (далі - Порядок).

Ми вже висвітлювали на сторінці у Фейсбук інформацію щодо оцінювання бізнес-плану, перевірку документів та інші моменти, які впливають на прийняття рішення. Знайти матеріали можна за хештегом «Підтримка_підприємництва».

Порядок передбачає випадки, коли мікрогрант не надається безумовно. Водночас слід зазначити, що позитивне рішення про надання мікрогранту приймається на основі інформації від АТ «Ощадбанк» та обласного центру зайнятості.

Яка інформація надається: від АТ «Ощадбанк» – оцінка бізнес-плану та результати перевірки ділової репутації отримувача, від обласного центру зайнятості – оцінка співбесіди (пункт 17 Порядку).

Рішення (у формі наказу) приймається Державним центром зайнятості не пізніше 10 робочих днів із дня кінцевого строку подання заяв. Про прийняте рішення обласний центр зайнятості повідомляє отримувача електронною поштою.

Примітка. За результатами розгляду першого блоку заяв Державним центром зайнятості прийняті позитивні рішення, у т. ч. щодо трьох отримувачів по Кіровоградщині. Ознайомитися з такою інформацією можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://cutt.ly/7ZSBLuG.

У вас виникли питання, пов'язані зі сферою зайнятості? Зверніться  до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь