Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Роботодавці запитують, ми – відповідаємо. Питання сфери зайнятості завжди актуальні

Дата: 12.09.2022 14:59
Кількість переглядів: 81

Семінари, вебінари, консультації від Державної служби зайнятості з питань  сфери зайнятості – це саме те, що потрібно на сьогодні роботодавцям, які продовжують свою роботу у воєнний час. На всі питання, які виникають у них щодо того, як бути в тій чи іншій ситуації у реаліях сьогодення, відповідають профільні фахівці під час інформаційних заходів.

Метою є підвищення їхньої обізнаності, зокрема, щодо внесення змін до деяких законів України про функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час воєнного стану.

Яку інформацію отримують роботодавці під час семінарів від фахівців, у т.ч. і Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості? Кваліфіковані відповіді на питання, пов’язані з новою формою повідомлення про вакансії 3-ПН, зокрема, заповнення, спосіб та порядок подання, а також відповідальність  за неподання звіту про вакансії.

Крім того, увагу присутніх звертають на питання неприпустимості наймання працівників без оформлення трудових відносин та неухильне дотримання законодавчих вимог. У свою чергу, роботодавці отримують вичерпні відповіді і на власні поставлені питання.

Якщо у вас виникають питання, пов'язані зі сферою зайнятості, звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за контактами, вказаними тут https://cutt.ly/oJ8G2q9.

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь