Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Прокачуйте свої soft skills разом із нами

Дата: 12.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 95

Що допоможе вам не лише працевлаштуватися, а й продуктивно виконувати свої обов’язки? Звичайно, напрацьовані навички. Адже відповідальність, уважність, комунікабельність, стресостійкість, самоорганізація, багатозадачність та навички роботи в команді – це саме те, що потрібно від вас майбутньому роботодавцю.

Якщо ви погоджуєтеся з вищевказаним твердженням, та бажаєте опанувати вагомі soft skills, тоді час діяти. У цьому вам допоможуть фахівці Державної служби зайнятості.

   Ще маєте сумніви? Завітайте на тренінги, де ви дізнаєтеся чимало корисного, що допоможе вам у саморозвитку та визначенні  планів у професійному розвитку. 

До прикладу, фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості під час тренінгу з розвитку навичок «Soft skills» для осіб, які мають тривалу перерву в роботі, традиційно розглядають такі питання: 

- важливість розвитку soft skills;

       - перешкоди, що заважають знайти роботу.

- аналіз власних умінь та навичок, що дають змогу розширити діапазон пошуку роботи;

- чинники, що впливають на вибір роботи (особистісні, соціальні, професійної самореалізації);

- ресурси у пошуку роботи.

Корисними є практичні вправи: «Коло життя», «Інвентаризація власних умінь», «Малюнок Я».  Вони допомагають закріпити отримані знання та перевірити себе, відповісти на власні внутрішні питання, позитивно впливають  на подальше працевлаштування. 

Тож, якщо ви у пошуку роботи та бажаєте опанувати soft skills, звертайтеся до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь